heringCégünk 1995-ben alakult, és az alapítás évétől kezdve magyar tulajdonosok szoros felügyelete mellett működik.

Fő tevékenység

Vállaltunk fő tevékenysége az élelmiszeripari kiskereskedelmi termékek behozatala és belföldi értékesítése főként a magyarországi üzletláncok és nagykereskedők részére.
Az elmúlt közel 20 évben a cég forgalma rendkívül dinamikusan növekedett, napjainkra a magyar piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált. Klasszikus disztribútori tevékenységnek köszönhetően a vállalat termékválasztéka kibővült és piaci pozíciói több szegmensben is megerősödött, sőt piacvezető pozíciót harcolt ki.

 

Termékek

Kiterjedt kereskedelmi kapcsolatok révén rendkívül sok szegmensben vagyunk jelen. Számos termék hazai sikeres piaci bevezetése mellett, cégünk elsőáras és saját márkás termékeket is gyárt és forgalmaz a magyar piacon.
Minden esetben szem előtt tartottuk és a jövőben is kiemelt prioritású feladatként kezeljük a magyar fogyasztók igényeinek legmegfelelőbb termékek forgalmazását, ezért a segédanyagok és alapanyagok lehető legnagyobb részét magyarországi beszállítóktól  szerezzük be.

 

Célok

A kereskedelmi szervezet és infrastruktúránk folyamatos bővítésével kiemelt célunk a jövőben, hogy a megszerzett piacvezető szerepünket megtartsuk, valamint lehetőség szerint tovább erősítsük, a saját, továbbá beszállítói és kereskedelmi partnereink legnagyobb megelégedésére.
Vállalatunk saját gépjárműveivel szállítjuk ki a megrendelt termékeket a nagy- és kiskereskedelmi egységekbe, az egész ország területén.

Logisztikai csapatunk legfőbb célkitűzése és egyben alapmottója:

„A partnerek igényeihez alkalmazkodva a leghatékonyabb, legrugalmasabb és legprecízebb szállítmányozás megteremtése.”

Szervezeti sajátosságaink erősségeit, mint a dinamizmust, kreativitást, rugalmas hozzáállást a jövőben is megtartjuk és erősítjük.

szechenyi